A.C. Biler / Nummerpladeoperatør

Nummerpladeoperatør

Som nummerpladeoperatør har vi nummerplader til alle slags køretøjer, så hvis du skal have nummerplader, omregistreret eller afmelde køretøjer, så kan vi hjælpe med det.

Nummerpladeoperatør

Har du købt ny bil eller skal du have nye nummerplader af en anden årsag, så kan du nu hente dine nummerplader hos A.C. Biler. Vi er registreret som nummerpladeoperatør og kan derfor varetage alle opgaver angående nummerplader

Du kan få hjælp til bestilling og udlevering af nye nummerplader, du kan også få hjælp til afmelding eller omregistrering af dit køretøj.

Hvorfor skal man have en nummerplade?

Som udgangspunkt skal alle registrerede køretøjer i Danmark have en nummerplade, der bruges til at identificere køretøjet. Der findes forskellige typer nummerplader og det er også muligt at få en personlig nummerplade mod yderlig betaling. De normale hvide nummerplader angiver, at bilen bruges til private formål. Derudover angiver de gule plader og papegøjeplader, at bilen også bruges i erhvervsmæssig sammenhænge.Til sidst findes de blå diplomatplader, som anvendes af ambassadører og diplomater, og som der er nogle helt specielle regler for.

Vigtigt: Husk at dit køretøj skal have en gyldig nummerplade på til syn.

Du skal medbringe følgende genstande, når du skal købe nye nummerplader

  • Nyeste registreringsattest på køretøjet.
  • Identifikation med billede (eksempelvis kørekort eller pas).
  • Et forsikringsbevis eller oplysninger om dine forsikringsforhold (selskabet skal være i Motorregistret).
  • En fuldmagt hvis du møder op på vegne af andre personer.
Nyhed
VW

VW T-Roc

TSi 150 Style DSG
VW T-Roc TSi 150 Style DSG