A.C. Biler / Finansiering

Finansiering

Hos AC Biler ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for dig at finansiere din næste bil. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med Accept Auto, som tilbyder skræddersyede finansieringsløsninger, uanset om du er privatperson eller virksomhed.
Vi tilbyder:
  • Finansiering med eller uden udbetaling
  • Leasing af erhvervsbiler

Finansiering med eller uden udbetaling

Ved at vælge finansiering uden udbetaling kan du låne den fulde pris på bilen. Dermed slipper du for at skulle lægge penge ud fra start. Til gengæld vil du have højere månedlige ydelser på lånet.
Vælger du derimod at låne med en udbetaling, betaler du en del af bilens pris kontant ved købet. Jo større udbetaling, jo mindre bliver resten af lånebeløbet og de månedlige ydelser. En udbetaling kan være en god idé, hvis du har mulighed for det og gerne vil have lavere omkostninger på lånet.

Leasing af erhvervsbiler

Er du på udkig efter en fleksibel og omkostningseffektiv løsning til din virksomheds bilbehov? Så kan leasing af erhvervsbiler være svaret. Erhvervsleasing giver dig fuld rådighed over bilen uden store anskaffelses- og vedligeholdelsesomkostninger som ved ejerskab.
Ved at lease en erhvervsbil betaler du en fast månedlig ydelse for at have bilen til rådighed i en afgrænset leasingperiode, typisk 3-5 år. Når perioden er ovre, afleverer du blot bilen tilbage. Det giver frihed og overskuelighed, hvor det kan mærkes.

Leasing med Resurs Bank

Hos AC Biler samarbejder vi med Resurs Bank om fordelagtige billån, hvor du både kan optage billån med eller uden udbetaling.
Læs mere om Resurs Banks billån, herunder deres tilbud om finansiering med og uden udbetaling her.
Nyhed
Renault

Renault Kangoo

dCi 75 Access
Renault Kangoo dCi 75 Access